Pampers

hai mommies, ? nak tanya pampers jenama apa yg bgus absorbtion dia? anak saya pakai drypers selalu bcor. #anak1st

43 Balas

Mana2 Pampers mostly ikut kesesuaian kulit bayi, Klau ada bocor lagi, cuba kerap kan tukar Pampers bila dh penuh. Klau byk kali jugak, cuba laburkan sikit beli Training Skirt mcm Ni, dia utk absorb air kencing yg bocor waktu tidur, tengok dekat ig @thelittlestareen. Rasanya ada sale lagi. In syaa allah, tilam pun x basah, xya penat2 basuh cadar n keringkan tilam. Sy pakaikan dkt anak saya alhamdulillah so far memang tak tembus tilam.