Pampers

hai mommies, ? nak tanya pampers jenama apa yg bgus absorbtion dia? anak saya pakai drypers selalu bcor. #anak1st

43 Balas

Pampers dr qqbabyshop ok sgt.. Xbocor n tahan lasak. Huggies, whoppee pn ok.. Harga jimat berbaloi

Drypers apa sis? Klu yg babyshark tu mmg cpt bocor. Tpi yg lain so far ok je sy pki 😊

Saya pakai jenama nie sis... Sebab baby baru lahir pkai byk pampers.. Murah dan okay utk nb

4y ago

Sy pun pakai pampers ni. Tak mudah bocor dan lebih panjang dari pampers newborn kat pasaran.

Bocor tu sebab salah saiz anak saya pakai drypers la yang paling best sekali

Sy tarik / koyakkan sikit bhgian dlm diapers tu b4 pakai, jadi lebih menyerap.

Hi dear. Petpet okay. Drypers nama je lebih. Tapi paling kuat leaking. 😅

Saya masa dlm pntang guna mamy poko..lps 1thun pkai drpers drypantz..

Genki. Setakat ini anak sy pakai tak pernah bocor walaupun penuh.

sye guna pet pet baby dah 4 bulan still guna brand yg sama

huggies ultra lgi elok.. tp mhl ckit dri huggies biasa