Pampers

hai mommies, ? nak tanya pampers jenama apa yg bgus absorbtion dia? anak saya pakai drypers selalu bcor. #anak1st

43 Balas

Mana2 Pampers mostly ikut kesesuaian kulit bayi, Klau ada bocor lagi, cuba kerap kan tukar Pampers bila dh penuh. Klau byk kali jugak, cuba laburkan sikit beli Training Skirt mcm Ni, dia utk absorb air kencing yg bocor waktu tidur, tengok dekat ig @thelittlestareen. Rasanya ada sale lagi. In syaa allah, tilam pun x basah, xya penat2 basuh cadar n keringkan tilam. Sy pakaikan dkt anak saya alhamdulillah so far memang tak tembus tilam.

Anak sy dri kecik smpai nk msk 3 tahun ni guna drypers je.. Kena rajin2 tuka lau ank mmg bnyk buang air kecik.. Jgn tunggu bnyk atau bocor dlu baru nak tuka, kalau tunggu penuh bru nk tukar, pakai pampers jenama apa skalipun akn bocor

Sy anak nak masok 3 ni sume pakai drypers,nak pakai yg lain rashes ...so far ok jeq....lame sangat kot biar sebab tu bocor😂...

Mikubi sis..harga mampu milik n anak tdr pn elok xbocor😊sy pengguna mikubi since anak 1st n skrg anak 2nd dlm pantang☺️

Genki tebal ckit dr yg lain. Tgk anak umo berapa. Kalo da 2tahun lbih confirm minum byk 🤣so mang kne cari yg tebal la

So far pakai dyrpers wee wee sye xde masalah. Die berak belambak pon still maintain dlm pampers unless sye lambat tukar.

Sis try Nappies by The Manja Company.. InshaaAllah ok 🤗 Boleh beli di shopee.com.my/themanjaco 💙💙💙

Kne try yg lain2 jga sis beli pek yg kcik dlu..Tpi sye try dryper ok je xade pl bocor smpai sthun lbh guna lg..

5y ago

Sy pn x penah lg bocor..ank dh 2 thn

kalau nak try jenama buatan malaysia, ada trial pack boleh redeem free dekat rewards section dalam app!

Setelah mencuba bnyk jenama utk anakanda, saya pilih drypers wee wee dry🙂 untuk anak saya