denyutan jantung blm nmpak lg

hai mommies, nak tanya.. paling lewat denyutan jantung nampak brpa mggu? sy scan 7weeks doc ckp tak nampak denyutan jantung. kemudian doc sruh scan lg 2 mggu (9weeks) pun sama xnmpak fetal heart. doc ckp mgkn janin tak menjadi.. tp ada yg ckp mungkin lewat,, denyutan jantung akan nmpak 10weeks ke atas.. betul ke? sy risau ni

7 Balas

Sama dgn Sya mommy, scan waktu 7 weeks nampak kantung saja.. Lepas 2 weeks scan dan nampak fetal kecik.. Tapi tak dapat scan heartbeat.. Nak repeat scan lagi.. Saya pun risau apa yang doktor kata itu hari.. Tak lama saya bleeding sampai skrg dah 4 hari... Mommy jom sama-sama tabah ya...