denyutan jantung blm nmpak lg

hai mommies, nak tanya.. paling lewat denyutan jantung nampak brpa mggu? sy scan 7weeks doc ckp tak nampak denyutan jantung. kemudian doc sruh scan lg 2 mggu (9weeks) pun sama xnmpak fetal heart. doc ckp mgkn janin tak menjadi.. tp ada yg ckp mungkin lewat,, denyutan jantung akan nmpak 10weeks ke atas.. betul ke? sy risau ni

7 Balas

saya scan masa 5 week belum nmpk lagi heartbeat cuma nampak kantung sja. scan lagi utk 6 week dh nampak heartbeat.