Buang air besar

Hai mommies.. Nak tanya normal ke klu bayi masuk 2 bulan kurang membuang. Skrg seminggu 2 kali je berak.

1 Balas

Klu bby semngu skli berak sb bf normal je sis..Kalau bby susu fm xnormal sb kne mmbuang stiap hri skli pon dh ok...

5y ago

xperlu risau lau bf nie xberak kerap..Normal tu..Smngu skli dia berak okey dh..Kcuali xberak dlm smngu lbh tu bru risau..Klu bf nie susu tu jdi dging2 sb tu tgk anak mmbesar dgn bdan2 tu sb susu bdan nk tmbh dging2 kt dia..tpi lau susu fm kena stiap hri berak..