Bayi kurang berak

Bayi 3 bulan lbh.. kurang berak.. kdg 2 3 hari baru membuang.. kalau membuang pun najis cair.. anak x meragam.. elok je tidur minum susu.. normal ke? Before ni ok je membuang hari2.. smggu ni dia jd gitu..#SeriusTanya #pleasehelp

2 Balas

untuk baby fully breastfeeding adalah normal. bila makin meningkat usia. makin berkurang baby membuang air besar. max baby boleh tak berak 14hari. lebih pada tu boleh consult doctor/paed. selagi perut baby okay, baby tak meragam, baby aktif, kentut byk, baby kencing mcm biasa. mean baby okay. sambil2 tu setiap kali lepas baby mandi boleh buat urutan iloveu ataupon cycling

1y ago

most wc☺️

Kalu fully bf boleh tak berak max 14 hari

1y ago

ooo.. mcmtu ye.. baby fully bf.. tq tau..