susu formula

Hai mommies.. Nak tanya kalau kita tak minum apa-apa susu formula boleh tak? Bukan apa kadang tak lalu nak telan susu bancuh..kalau setakat minum susu Dutch Lady atau susu kotak biasa boleh tak?mohon pencerahan.. Time kasih

15 Balas

Sy minum susu reezqi mamadil je. Tu pon perisa strawberry.. Xrasa hanyir kambing pun.. Sedap mcm icecream.. Hehe Sb sy mmg jenis xminum susu tepung n fresh milk..

Saya mintak ubat calcium kat doktor. Mengaku terus terang tak boleh telan susu lansung. Alhamdulilah doktor bg calcium. Jadi tak risau sangat

Boleh je.. cari la susu fresh milk pon boleh.. Sy xsuka minum susu.. 😁 sy makan yogurt, cheese & pil kalsium.. ganti susu.

Boleh je. Sy pun xminum susu formula tu. Nurse pn suggest amik susu yg berperisa tu. Dutchlady ke, HL ke

Bole je .. Mnum je fresh milk jgn pksa mnum susu formula .. Yg pnting awak ade mnum susu ..

Boleh je.. Saya dulu pun tak ambil susu yg khas utk ibu mengandung... Ambil susu biasa je...

5y ago

Oo.. Ye ke.. Baik2..terima kasih bagi respon👍😊

Saya minum susu fresh milk biasa je..minum hl atau farm fresh..jnji minum susu..

boleh lg bgos dri susu tepung . susu tepung ni biase kndgn gula tnggi .

Sy pn minum fresh milk jer mommy...kdang2 minum susu fernleaf tu...

Masa mengandung, saya cuma minum susu segar je..ok je..