Lepas Keguguran

Hai mommies, nak tanya, kalau dah gugur.. Lepas tu nak try utk second baby tu susah nak lekat ke? DnC jan 20th.. Still under treatment with Gynae.. Setiap kali pergi cek dengan doctor.. Kata semua normal.. Xde masalah.. Keep on trying.. ?

24 Balas

Depends kot sebabnya saya dnc 24.12.2012 dan sekarang baru ada rezeki semula selepas buat HSG. 7 tahun baru ada rezeki. Harap², baby dlm kandungan sihat sehingga selamat dilahirkan pada waktu yg ditetapkan, amin ..