Nak tanya

Moms nk tnye boleh kew minum air kelapa sy teringin sgt ii . Skrg da 14weeks 🥹 #firstmom #firstbaby

5 Balas

Siapa y ckp x boleh tu wak? 😱 Aishhhhh air kelapa ni xde pantang larang.. Minum la selagi awk nk minum..jgn byk baca mitos dari fakta.. Kena rajin scroll.. Sometime awk boleh juga search keyword kat atas utk info² ok.. Kne rajin sikit wak😊

blh jeee awak. yg mana ada alahan teruk minum air kelapa sejuk ii dpt kurangkan kn sikit rasa loya tuu

boleh. air kelapa byk khasiat. dari awal mengandung boleh minum

boleh je dear .sy hari2 minum

Blh jer.. Byk khasiat tau..