Baby gerak awal ????

Hai mommies .. nak tanya betul ke 17 weeks 2 days dah boleh boleh rasa baby gerak ? I means bukan gerak2 macam tendang but kita rasa sebab dalam perut kita kan ada pergerakan halus macam tu .. kerap tau rasa sekarang ni .. btw ni anak first .. ada x mommies yg ada pengalaman sama ? Pergi klinik pun nurse tanya dah rasa bby gerak ke ? Saya iakan jelaa sebab memang ada rasa .. we knows our body kan 😁#ingintahu #bantusharing #firstmom #firstbaby

19 Balas

sy dh 17week xpi tula xrasa sngat lagi, xsabar nk tunggu dia rasa gerak2 hehe..doakan baby sy sihat2 je aamiin