Baby kickk

Hai mommies nak tanya, baby 20 week kan, waktu bila je dia gerak².. baby sy aktif betul siang malam duk gerak² happyy rasa tp mcm dah kenapa anak oii lapar ke apa🤣ke dia ajak borak? Sy perasan kalau sy tgh mengaji, kemain aktif dia..sy stop mengaji kejap dia tendang lagi suh mengaji lagi hahah..tp normal ke kalau sikit2 dia duk tendang2 dalam tu?

2 Balas

Anak first ke semua ni? Sy 20 week xthu baby kick mcm mana. Tak rasa lg.

2y ago

ya anak first..dia rasa mcm tgh masuk angin kot😅 rasa mcm bubble² geli² kat rahim hehe..kalau sy suka time sunyi² tutup kipas tak dgr apa² then focus kat perut..2 tapak tangan pgg perut nnt muncul la dia😁 sy pun masa mula² dulu mcm confuse ni apa angin ke baby ..tp lama2 dapat cam dah hehe