Susu calla milk

Hai mommies, nak tanya. Ada ke yang sini first trimester pernah try calla milk? Sesuai ke dengan badan. Ada effect apa2 tak? Dia ada gula yg banyak ke?

7 Balas

Sy beli siap 3 kotak terus, tp x minum pn. Susu farm fresh jugak yg sedap n lactose free tak buat sy sakit perut. Susu calla ni takde gula tambahan, tp manis je jgk bg sy. Sbb sy ni mmg dr sblum pregnant alah dgn susu, bila mnum susu calla ni ada la sikit loya tekak. Yg farm fresh free lactose ok je sedap tak loya. Apa pn terpulang la klu sis nk try dlu

saya ada try masa first trimester alhamdulillah boleh telan.. masa buat bsp pun gula tak tinggi 4.1 je lps minum air gula tp saya mmg dari bujang jenis gula rendah walaupun jenis minum manis hari2.. ni dah masuk second tri saya cuba balik minum calla milk nk tgk hb naik ke tak.. mgu depan buat bsp harpnya tak sangkut lah sbb minum susu ni

klau preggy minum susu biase je okay dah. susu ibu preggy sllunya tggi gula. just mkn mknn berkhasiat, jaga jarak mkn vitamin yg doc bg n minum susu biase pun dh cukup

Saya ada terbeli extra 12.12 hari tu kalau awak berminat calla milk chocolate hazelnut 1 box rm48 saya nak letgo

JM saya suruh minum dutchlady low fat sahaja. Dia kata jangan minum susu ibu mengandung sebab tinggi gula

Okey je saya minum dari 1trimester lagi, hb cantik nurse puji je tak kne gdm. Skg dh 6 bulan

Saya minum karihome mama