Siapa pernah try calla milk

Hi mommies smua sy nak tanya Sapa ada pengalaman minum calla milk ok ka...sbb sy skrg kandungan sy sda 8week sy nak try calla milk ni #seriusnanya #ingintahu #firstmom #bantusharing

4 Balas

sy x suggest awk ambik product mcm ni...awk bole mkn bayam, kerang, hati, jus jmbu batu/jambu batu red meat ,green veges atau maknan lain, samping ambik vitamin zat besi dgn air oren...kalau low sgt, maybe kna refer dgn doc balik..

Saye tengok ramai orang cakap okay, hb boleh naik. Tapi mungkin ditakdirkan saye hb hanye atas pagar walaupun minum. Awak boleh try dulu tengok camane kat awak.

Saya ada terbeli extra calla milk chocolate hazelnut 1 box nak let go rm48 tmasuk postage.. Kalau awak berminat. Saya baru beli kat tt 12.12 hari tu

tak function. Overclaim

5mo ago

Setuju✅