Susu calla milk

Ada tak mami2 kat sini yg pernah try susu calla milk ? Betul2 effective tak ? First pregnancy ada gdm on insulin , yg second ni macam nak try calla milk kot boleh atasi masalah gdm

2 Balas

Hi,saya ibu gdm on insulin+ubat.Boleh jee nak mnum calla mom tapi awak amik 1hri skli pagi or letang shaja lebihkan kpda air 200/250ml tau 1 sachet 1kali shari shaja.Amik prisa vanilla mnggo n blueberry shaja khas utk ibu mgndung . So far bcaan gula trkawal,hb bgus snang lawas . Saya dri frst preggy smpai skrg amlkn.Tp kna jga mkn jugak sis

Sy mnum calla sbb hb low..tp tgk sama je hb xnaik2 walapon mnum berkotak2..seminggu nk bersalin bru naik 😅 ..klau mslh gdm xpasti la, tp better xpyh la..tkut ada kndgn gula tersembunyi,.sbb sy mnum yg perisa 🍓 tu rasa mnis sgt..yg blueberry je kurng mnis