Pad Maternity

Hai mommies nak tahu mommies sume tahu tak mana nak cari pad maternity libress pants punya puas cari tak jumpa boleh drop comment kalau tahu kat mana ad area jb

Pad Maternity
23 Balas

Dkt shopee murah sis. Jenama kotex pun ada. 2pcs cuma rm4.50. Cuba cek link ni. https://shopee.com.my/product/119540322/5916411690?smtt=0.0.9

klu mls gi kedai cari..beli je kt shopee sis..apa2 smua blambak org jual kt shopee..kita tgl search je..kdg lbh murah dr kt luar..

kt jb sy xtau lh sis. tpi klu tmpt sy srwk sy tau.. rm4.50 1pack. ada 2 sja dlm tu. sy pun dh beli dh..

Drugstore ad jual sis...baru rm61peket..senang time lepas bersalin...just sarung je...xyh nk lekat lekat

Kat watson pun ada sis. Ada jenama kotex dgn libress ni. Libress mahal sikit la dpd kotex

Tumpang tanya. Dalam labour room kalau bagi pad jenis ni, boleh ke?

Jb duk mne sis.. Klo kt psr gdg. Watsn adee.. Farmasi pon ad

Kat watson saye xdekkkk.. saye beli shopee rm6 2pcs..

Sy beli dekat tesco je.,ade.. Dekat shoppe oon ade..

Watson dan guardian ada bru je beli mggu lalu. 😊