Maternity pad or pants

Maternity pad (loop) or pants lebih baik ye? Sila rekomen. TQ. #firstTime_mom

2 Balas

sy beli 3 jnis.. pants, loop & maternity pad yg jnis gam. senang mna dorg mtak nti dh ade.. ikot kmampuan bdan & kselesaan bila dh bsalin nti nk pki yg mna.lgpn nti sy czer.

pants !! kalau loop tu leceh la nak pakai. sy pakai pun sebab masa kat pac, hospital sediakan jenis tu je. pastu maternity pad brand kasumi best, sebab lembut and besar.