saiz perut

Hai mommies.. Kndungan sy skrg 14weeks.. Tapi perut sy x nmpak sangat... Mksd sy perut sy x mcm org pregnant.. Kecil sgt.. Tapi perut ada mengeras... Ada ka yg mcm sy? Ni kandungan yg ke 4 tapi yg ke 3 miscarriage... Anak first n second dlu masuk 3bulan sdah nampak perut tu...

2 Balas

Sy masa 14 weeks pun tak nampak dear. Risau juga. Tp bila scan baby ok je kat dalam. Kalau sis was2, nt pi klinik minta doc scan ya. ☺

Scan n refer Dr....mgkn blm 14 mggu