Kiri atau kanan yang lebih selesa?

Hai mommies kesayangan semua🥰 Min nak tanyalah, waktu mommies mengandung pakaian mana yang lagi selesa mommy pakai ya?🤔 Kalau min lebih suka kanan tu sebab lagi mudah nak berjalan😅 Jom kongsikan jawapan di ruangan komen bawah 👇🤗

Kiri atau kanan yang lebih selesa?
682 Balas

seluar. kn ada sluar utk ibu mngndung. sgt selesa dan senang nk bjalan.

Baju Berseluar. Senang nak berlari hihi #TAPSupermoms #TAPActiveUsers

baju berseluar. lebih mudah bergerak dan kurang risiko tersadung🤭

Saya lebih suka guna baju dan seluar berbanding Kain ketika preggy.

baju&kain tp sbb kn naik motor je klu p check up kena pakai seluar

Baju and kain sebab seluar mostly banyak yg dah tak muat dah 🤧

Baju & kain paling selesa 🥰 Seluar semua dah tak boleh pakai

pakaian baju mengandung, seluar mengandung and gaun mengandung

klau g klinik cek up bju ngan kain...klau jln2 kuar bju suar

selesa lagi dress... senang... tapi selalu berbaju seluar..