26minggu pregnant

Hai mommies, kamu pernah tak mimpi kamu sekarang pregnant, mimpi bersalin normal dan xsakit, smooth je, mimpi bersalin anak lelaki. Ada sesiapa tahu apa maksudnya dan ada sesiapa mengalaminya?

2 Balas

Sis ada scan tak? Sebab dulu saya anak pertama mimpi bersalin anak lelaki, sekali keluar perempuan. Lepas tu saya mimpi susah sangat bersalin, last2 jadi betul saya czer.

6mo ago

Ada, tp baru 1 kali scan 70% nampak baby girl doc ckap. Blm dtg scan kdua kali lg. Kamu macam ni ke dulu?

sama skrang ni , masa 16w dengan 22w kerap mimpi bersalin baby lelaki smooth jaa , anak first jadinya taktahu sebab apa