Cucuk depo

Hi mommy semua Sya nak tanya lah Klau cucuk depo period tak berhenti maknanya tak sesuai yee? Sya cucuk depo selepas 2week,period sampai sebulan jgak masih tak berhenti lagi masih ada sikit-2,btw baby Bru nak masuk 3bulan . #firstdepo#newmommyslife

4 Balas

hi mommy..saya new mom..dah amik suntikan depo first dose tp period xbenti..kalau boleh share, awk amik perancang ape ye yg sesuai selain suntikan depo?

Saya ada terbaca ada side effect pakai cucuk depo ni..saya nk pakai terus xjd pakai..period mmg xteratur..ada sampai mkn ubat henti darah pun xbeehenti darah

3y ago

Ada baca pengalaman org pakai ni dia pregnant gak😅

sama jgk berhenti sekjp pastu dtg balik period tu, menyesalnye amik

baik amik perancang lain