Cucuk depo

Hai mommies.. ada tak yang cucuk depo.. cucuk ke 2,sebulan selepas cucuk yg ke dua tuh dtg period??

3 Balas

sy lepas cucuk depo 3bln skali dtg period.. seminggu lps cucuk msti dtg period.. pastu tggu laa cucuk 3bln akn dtg bru period blk.. mood mmg kelaut dalam.. bdn pun sakit2.. at the end xnk cucuk dh.. cukup laa 2 tahun rse emosi xstabil, bdn sakit2.. 10bln stop, lekat blik.. alhamdulillah..

saya cucuk depo. first cucuk dtg period bulan puasa, kali ke dua cucuk bulan 5. memang tkdtg lepastu, dia dtg hujung bulan 6. tpi keluarnya sikit sikit je

10mo ago

rasanya memang mcm tu la kut. misi kd saya pernah terangkan pasal cucuk depo ni. cucuk depo ni dia menipiskan dinding rahim. sbb tu la kut keluarnya sikit sikit ja. kalau tkdtg period langsung memang mood kelaut laa.

saya cucuk depo. sebulan lepas cucuk depo ada dtg period. tapi jenis sikit2. lepas tu xdtg. ni dh cucuk yg kedua. still xdtg. doctor ckp xpe. huhu