Alahanmu Alahanku ?

Hai mommies. Jom share mommies ada alahan tak? Kalau ada, dah berapa lama ya? Saya ni start alahan muntah2 tak lalu makan minum since 4 weeks sampai skrg 15 weeks 4 days tak okay lagi. Week 2-3 asyik meleleh air liur. Skrg pun tak lalu makan. Berat drop 8 kg. Doakan sayaaaa dan moga kita semua bersabar ?

2 Balas

saya pun alahan sepanjang hari dari 6 weeks sampai nak masuk 10 weeks. tak sabar nak tunggu dia reda. mulut ni rasa pahit sangat. setakat ni saya baru turun berat 3-4 kg. harap tak turun lagi la sebab saya mmg underweight dah. harap baby baby kita terus sihat.

5y ago

Tu la sis. Moga cepat reda la fasa alahan ni. Kadang2 tu tak tahan rasanya. Lapar tapi tak lalu makan. Paksa makan muntah sampai lembik 😭

Sy since 6 weeks sampai sekarang almost 15 weeks still ada alahan. Cuma dh nmpk improvement. Tp bau masakan, still x boleh. Tak pasti jugak bila nk hilang ni. 😅

5y ago

Samaaaa. Tak boleh bau masakan langsung. Kadang2 tak larat sangat muntah2 ni saya menangis meraung sampai tertidur 😂😂