Jom Share!

Hai mommies! Jom lah share kenangan masa pregnant atau tengah tunggu due tu ? boleh eratkan silaturahim sekali kann. Okayy, yuni nak tanya masa pregnant, mommies ada tak benda kat bawah ni? -Alahan teruk -Perangai atau aktiviti yg mommies suka buat and baby pun ikut bila dah keluar. -Makanan yg mommies suka makan Yuni alahan teruk takde. Cuma perangai masa mengandung dulu ada sampai anak sekarang ikut, suka berjalan ?takmo duduk diam. Kalau makanan pulak, yuni suka makan pisanggg masa pregnant dulu. Alhamdulillaj anak keluar je kulit putih bersih hehehe

1 Balas

Alahan ade,mknan suka yg pedas²... Meh l joim group mumy sharing... Mcm² blh share and borak santai²...hanya utk wanita sahaja https://chat.whatsapp.com/GexYysPWVi8BU8oq1eBIZF