Demam Tiba Tiba

Hai mommies. Huhu nak tanya lagi. Anak saya demam mengejut naik 39.6 lepas tu keluar ruam merah2 mcm ni depan dan blkg bdn. Peha pun ada. Dah check dr. Dr pun x boleh confirmkan samada campak ke tak. Ada anak2 mommies prrnah alami mcm ni? Dr bg supPCM sbb suhu tinggi sgt. Skrg masih dedor bdn nya.

Demam Tiba Tiba
2 Balas

Anak sy dulu demam suhu 39.8 . Esok tengok naik bintik2 merah macam kena campak . Org dulu2 kata campak keladi sebab kecik2 . Dokter bg ubat sapu . Then terus refer hospital. Dokter kata kalau terlalu panas mmg keluar bintik2 merah . 3 hari sapu ubat tu terus da elok.

Check dlm mulut. Ada ruam? Takut hfmd