Baby Kicking

Hai Mommies. Harini sy dah 26w. Baby sy aktif bergerak tp dapat rasa melalui dalam je. Kalau tgk perut, takde nampak timbul². Mmg mcmtu ke utk 26w? Kalau dah 28w baru boleh nampak ke timbul² baby kick?

2 Balas

Ikut badan memasing juga. Mcm saya pula first baby ni 20w dah blh nmpak timbul2 dari luar perut dah. Skrng ni 25w lagi active beralun perut . Mungkin jenis kulit perut nipis kot.

11mo ago

Ouhhh i seee.. alright sis.. tqqq 🤗

ya kdg xnampak pun. kena perati betul2 baru blh nmpk. selalu waktu kita nk tidur boleh duk perati..

11mo ago

🤭🤭Alrighttt sis. Tqqq