baby gerak

Hari ni masuk 19weeks. Baby gerak aktif sgt. Dari 18weeks dah start rasa dia gerak aktif. Tapi hari ni dah nampak perut berombak n kadang2 nampak ada benda timbul. Hahaha. Comel.

2 Balas

wah awal lg dia dh gerak kuat ye. sy masa 19w tu masih terasa gerakan baby tu berdenyut lg. skrg 25w adoii kadang2 dia mengeras pegi sebelah kanan. dah terbonjol perut kanan tinggi dari kiri 😂

sy da 19w 2d tp blm rasa lg.. risau jg ni.. mnggu dpn 20w hrp ade la rasa gerakkan bby