tanda lendir darah

Hai mommies. Hari ni sy 37w. Pagi tadi contraction 5-8mins skali. Pergi hosp, bukaan baru 1cm.. doc bagi balik dan skrg dh keluar tanda darah lendir jernih.. sy nak tanya, darah ni akan kluar kerap/berterusan atau skali je?

13 Balas

Better g hosp sis... Bg tau doc....sbb klau dh keluar lendir tu risau air ketuban je

5y ago

Alhamdulillah... Doa byk2 semoga di permudahkn... Insyaallah x lama tu😇

Akan keluar berterusan... Macam saya 4 hari baru bersalin lepas keluar tanda darah

5y ago

Baru 1 2 cm, tapi lepas ambil injection tahan sakit kat punggung terus makin cepat bukaan...

Tu dh bolh gi hospital

5y ago

Saya doakn semoga urusan bersalin akk dipermudahkn dan baby lahir sihat dan selamat...