Sharing mummies experience

Saja nak tau pengalaman mummies dlm ni, korang dulu bersalin waktu berapa weeks? & ada apa2 complication tak? #firsttimemom

2 Balas

sy dulu 39w4d klau x silap tp bby x selamat, smoga kndungan sy yg skrg ni selamat sihat² walafiat skrg dah nak 36w6d

3mo ago

semoga kandungan kalini sihat dan selamat sis😇 maaf bertanya, kandungan pertama tak dapat diselamatkan atas faktor apa ye? sis ada apa2 masalah kesihatan ke?

37w 4d, czer sbb fetal distress .. laluan baru 4cm, xboleh tggu full sbb bhya utk baby☹️