redeem rewards

Mcmne nk redeem yg rewards photobook 25pcs 4r tu yer..da dwnload photobook mobile apps..next step mcmmne yer?

1 Balas

Sis tekan je tebus lepastu nnt TAP akn send kod baucer kt email..lepastu sis pegi photobook n pilih apa yg sis tebus..pilih la gmbr2 yg sis suka..lepas dah siap tu masuk bakul utk pbelian..jgn lupa masukkn kod baucer tu n bayar utk p'hntaran je..dah settle smua tgu je nnt smpai kt dpn pintu😊jgn lupa edit ye..dorg xkn tlg edit..sy dah dpt,muka anak tpotong tgl gmbr bdn je😂

4y ago

Cik ctiy awak tekan photo prints lepastu kt list ada 4R (4" x 6")