BABY SUSAH TIDUR

Hai mommies. Baby saya susah sgt nak tdo. Mcmna yaa nak buat baby ni senang tdo. Walhal saya da tukarkn pampers sblum tdo. Pakaikn baju yg selesa. .dan mainkn musik selawat utk baby. Any tips

4 Balas

Anak kami pun susah nak tidur sebelum nie...selagi x pukul 1 @ 2pagi memang dya xakan lena..tapi lepas kami konsisten guna midnight babyoil..alhamdulillah anak kami lena awal...Hihi.🤭

Saya biasa amalkan tiap2 malam bukakkan rukyah tu alhamdulillah so far semua anak tk meragam malam2 kecuali ketika demam

Tips yg lain sllu bca dri pengalaman,bagi baby kenyang time nak tdo Kan baby.

Sapu minyak urut² perut baby & tapak kaki..