Anak 7 bulan x nak makan.

Hai mommies. Anak sy 7 bulan and dia x nak makan sgt. Nak susu je laju. Macam mana ya nak buat 😭. Da cuba macam2 da. Risau la sy

2 Balas

Hi, boleh share menu harian anak?

Dah cuba finger food?

11mo ago

Makanan yang anak boleh pegang dan makan sendiri. Contoh -steamed sweet potato, -buah atau sayur yang boleh di potong mengikut kesesuaian baby macam epal yang dihiris panjang, timun yang di potong tebal secara memanjang. -homemade nugget. Banyak lagi sebenarnya recipe atau makanan yang sesuai untuk finger food. Nak ketahui lebih lanjut awak ada FB tak?