Pemakanan bayi 7 bulan

Hai mommies.. Sy nak tanya.. Anak sy dah masuk 7 bulan.. Makan ok alhamdulillah berselera..tapi dia mcm dah kurang nak susu..mcm mana nak buat ye.. Normal ke.. #ibuhumairah#1stbaby

1 Balas

Normal Puan kalau anak kurang susu lepas start makan. Sbb anak pun dah mula perlukan nutrisi dari makanan, bukan susu. Sbb tu kena pastikan anak makan semua nutrisi dalam diet seharian. Boleh try baca post ni juga https://www.facebook.com/2015138025257677/posts/2930264240411713/

4y ago

Ohh.. Ok.. Terima kasih ye 🌸