Baby 6 bulan

Hai mommies, anak saya bru 6 bulan tp dia dh strt meniti then nmpk bdn dia agak susut sikit dri sblm ni . Time mnyusu pon bukan main lasak lagi dia merangkak sana sini. Adakah normal ya bdn nmpk susut sikit tp dia aktif je . Saya agak risau sb check klinik dia buln 12 pula jdi tk timbng bert bdn dia mnurun ke tak

2 Balas

samalah sis baby girl tapi lasak sungguh dah start berdiri , makan pun dh kurang nak main je , normal je perkembangan baby mcm tu kena terua offer makan dengan susu ikut time 😀

normal klu ank dh mula melasak. pastikan mkn minum dan susu dia dijaga baik.