Vitamin

As salam sis2 smue.. Sye nak tnye.. Boleh x ibu2 sugest vitamin yg naik kn berat bdn ank umur 3 tahun..yg ibu2 da try.. Ank sye lps stop susu bdn 2thun 10 buln.. Dia xmau minum susu botol.. Mcm2 susu da beli.. Tp x jln.. Hrp ibu2 membntu.. Sbb brt bdn nye mkin susut.. Risau..

1 Balas

Vitamin appeton yg ada lysine or multivitamin, ni utk naikkan selera mkn, anak sy kurang selera mkn sy bg susu fernleaf coklat, alhamdullilah dia terima, selera pun naik, kurangkan bg jajan