Bayi Cirit Birit

Perlu tak sy tukar susu baby sbb baby sy dh cirit lebih 5 hari.. Dan ade sedikit darah pd najis y cair dan berlendir tu

7 Balas

Refer doktor , baby sy alami pekara yg sama doktor suruh tukar susu bebas laktosa , kna try and error susu apa yg ok dgn baby , baby sy minum dupro soy

sis refer doktor dlu..ank saya pernah kne mcm tu dlu saya refer doktor..baru doktor suggest tukar susu apa mengikut masalah ank kita.

4y ago

Doc recommended susu ape ye sis? Dy buntu dh nk tukar susu ape😅

Bawa baby jumpa doktor sis. Sarah tu mungkin sebab bontot baby Luka sebab terlampau kerap berak. Bagi doktor check dulu LA sis.

Refer pakar dlu

rujuk doc

Refer doktor dlu

4y ago

Dah. Alhamdulillah semua ok.. Tp dy still cirit cirit.

A.s.a.p