Spotty coklat bermula 5minggu

Assalamualaikum mommies. Ade x yang bleh share pengalaman selalu keluar spotty coklat sepanjang 1st trimester. Dah jumpa private doc die ckp bile kuar darah banyak segera ke hospital. Tapi saya jarang² keluar tu pun tompok coklat je. Sbb mengandung jarak dekat ke atau masih menyusu ke. Anak sebelum baru 1thn lebih dan masih menyusu.

1 Balas

sama dgn saya sis..saya keluar spotty coklat sejak 8week..terus pergi klinik scan..and dr swh datang lagi 10week nanti..minta² semua nye baik² sje..anak ptama baru 1y4m..

3y ago

skg saya 9week