Minum sarapan untuk HB LOW

Hai mommies ☺️ ... Ade suggestion Tak minuman ape sesuai untuk ibu2 yg mengalami HB LoW ni selain susu Dan Horlick... Sbb minuman berkafien da dilarang Sama sekali... 😆😆 Share sikit mommies... Buntu dah pagi2 Tak Tau nak minum air ape ...

2 Balas

kesian kita yg hb low kan. Sy minum susu je puan 😅 . kadang boring, rindu vico, saya bancuh vico 1 sudu. kadang org hidang kopi/ teh / milo sy minum separuh /3 teguk. lps tu minta husband habiskan 😅 Sy dlm pantauan BSP, lg lh kena jaga mkn minum. 😁

2y ago

kan sis.... pengalaman yg Tak boleh di beli... ☺️☺️ ape pun Alhamdulillah dapat rase moment2 indah ni... ☺️☺️

herbal tea xde kafein. yg sy selalu minum teh kundur, teh bunga kekwa, teh kudup bunga ros. online ada jual. beli jenis uncang punya senang nak bancuh. rasa nk langgar pantang skjp sy buat teh hijau no sugar. sehari satu uncang je

2y ago

kalau search google image 'caffeine level in tea' kebanyakannya memang zero kafein kalau teh herba. teh hijau, teh merah, teh hitam memang ada kafein. itupun kena pilih2 bahan kot ada campuran herba lain. mcm peppermint tea tu teh herba jgk tapi sy x berani nk ambik sbb berangin kn. kita ambik yg kita yakin je gitu