Cara nak handle bila orang cakap pasal rupa baby ?

Hai mommies , ade experience tak kena macam i . My baby kena judge . Orang cakap hitam laa , kecik sangat laa , hidung kemek laa ! Macamana nak handle situasi macam ni and apa yang akan mommies lain cakap balik kat makcik2 tu ? I feels bad for my baby act ?

15 Balas

biasanya, kalau kami puny kepercayaan, org cakap yg btentangan tu yg plg bgs. mcm comel, org akan ckp hodoh hitam. hidung kemek. ini utk elakkan ssuatu yg tak baik blaku. .itu kami punya la ye sis. tak tahu orang lain mcmna. 😊