Due Ogos 2024

Hai mommies.. Ada yg due sama dengan saya tak bulan ogos? Jom kongsi 😍

36 Balas

Saya pun sama dalam 29/8. First day last period 23/11/2023, sekarang dah masuk 8 minggu. Kantung, janin, heartbeat semua normal alhamdulillah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 saya doakan mommies disini sepanjng pregnancy dipermudah segal urusan 🤲🏻🤲🏻

hii... saya anggaran due 25/08 harap keluar tepat tarikh.. Boleh sama birthday dgn ayhnya... Saya dah buka buku pink waktu 5minggu ..minggu depan kena scan lagi skli sbb waktu buka buku scan kecik lagi..

Saya pun due bulan 8.check sndri dulu belum g klinik.. Skrang dlm 6 minggu. Berapa minggu boleh g booking utk bukak buku pink ya? Dh lupa walaupun anak first baru umur setahun🤭

5mo ago

In shaa Allah tkda apa lah.. Rezeki tuu..

halluu...samaa sy pun due bln ogos 🥰🥰 14hb nnti baru buka buku pink..bersamaan 10minggu 2hr.. semoga Allah permudahkan urusan kita mommies semua ...amin

5mo ago

insyaallah 9hb 8..🥰🥰@mommy to a baby

Ikut tarikh period haritu 8/8/24, tp bila dh dating scan tgok saiz baby 24/8/24🥺🥺 skrg 8w 6 days, doakan saya dan baby sihat sempurna

hai.. sya juga due bulan ogos. dah buka buku dh. sbb excited sgt buka buku masa masuk 8 weeks. 🥰.. smoga d permudahkan yaa mommiess.

5mo ago

Hehe saya belum buka buku lagi.. Belum scan lagi.. Bru 6 weeks 😍

doktor ckp akhir bulan 8 atau awal bulan 9 . harap harap bby keluar la akhir bulan 8 . jadi anak merdeka 🥰🥰🥰

Hi. Saya due 25 Aug 🫣. Skrg dah 8weeks. Dah pegi scan dkt private. Buku pink hujung bulan baru bukak.

Saya 27hb. Mana tahu baby keluar lambat sikit, boleh jadi anak merdeka 😆

1mo ago

sama la kita sis😉 sya pon 27/8

insyaAllah 10hb Ogos, skrg 10weeks. Minggu depan nurse cakap buka buku pink sebab ramai orang sangat. 😊

4mo ago

hehehe... Alhamdulillah. sy 24hb ni buat buku pink.