Due Ogos 2024

Hai mommies.. Ada yg due sama dengan saya tak bulan ogos? Jom kongsi 😍

36 Balas

saya pun due bulan 8, 2nd ogos hehe skrng dah 12 weeks 🥳 first time mom, nervous sangat sangat

Alhamdulillah bulan 8 jugak , due 5/8 awal bulan . baru je bukak buku pink week ke 11 ritu🥰

sy due 20hb tp dah booking date dgn doc 1/8 nk bersalin induce xlarat nk bawa perut lama😅

Mine is 19th August 2024. Week ke 7 now hehe all the best to mommies! ♥️

sya 18 august. Dh booking bkk buka pink. Dpt date time 11 minggu nnt

5mo ago

Wahhh.. Semoga dipermudahkan segala urusan mommy.. Saya belum scan lagi😁

saya 16hb ogos , sekarang ni dh 9mngu 6hri esok masuk 10mngu dh ...

sy belum lagi ke klinik tp kiraan sma bulan ogos gak...insha allah

Inshaallah dua saya 30 ogos . Belum checkup lagi baru 5w4d

5mo ago

Belum juga..tapi rasa nak gi scan esok sebab asyik sakit perut belah kanan.. risau..moga takde papelah

klu ikutkn last period ..due sy pn bln ogos..

5mo ago

ank sulung sy thn ni 10thn..in Shaa Allah doa2 byk2 semoga Allah makbulkn doa sis..

Due saya pun bulan ogos..skrg baru 8w..