Due 22/9 tp baby tiada bg tanda nak keluar

Hai mommies! Ada tak yg sama due? Minggu depan dah due tp baby masi santai2 dlm puyut tamau keluar. Maknya dah risau ni tkt2 mau serah diri minggu depan hahaahahaaa. Tanda2 mau bsalin pn takda lg. cuma sakit2 nyilu biasa2 tu saja. Tkt mau induce dan czer sbb saya 1st mom. Kdg2 emosi tkacau jgk bila ada yg mention induce dan czer.

18 Balas

smoga permudahkan urusan sis saya 29/9 pon tgh fikir cara apa nak bgi bby kuar awl dri due tkut plk dgr induce ni sakit dia mmg 100/100 dri beranak ..pastu saya planning nak try brslin normal yg first czer moga dpt brsalin normal ..

9mo ago

Haaa tu laa kn. Kita bdoa jaa mana yg tbaik utk kita kn sis. Semoga urusan kita semua ibu2 mengandung Allah permudahkan 🫰🏻