Due 22/9 tp baby tiada bg tanda nak keluar

Hai mommies! Ada tak yg sama due? Minggu depan dah due tp baby masi santai2 dlm puyut tamau keluar. Maknya dah risau ni tkt2 mau serah diri minggu depan hahaahahaaa. Tanda2 mau bsalin pn takda lg. cuma sakit2 nyilu biasa2 tu saja. Tkt mau induce dan czer sbb saya 1st mom. Kdg2 emosi tkacau jgk bila ada yg mention induce dan czer.

18 Balas

Hi sis... Sy due 13 sept... Esk dah... Tapi blom ada tanda apa2 pun... Takper sis... Baby akn keluar bila tiba masa dia... Jangan stress stress ok...

9mo ago

Semoga urusan sis dipermudahkan dan dilancarkan urusan persalinan nti yaa 🫰🏻

hai sis, sy due 15/9 pon belum keluar lg bdk ni,dh mcm ii cara sy buat tp masih tiada tanda lg.. sama jugk first mom

9mo ago

awak dh bersalin ka

saya due 28.9 bby dh klua 7.9 alhmdulilah...semoga ibu2 yg lain dipermudhkn segala urusan nnti

9mo ago

sya 28.9 juga.. tp baby blm nk kuar lagii... tahniah n slmt berpntng

due sy 22/9.. selamat brsalin 7/9 induce ubat n drip.. smoga awk dipermudahkan brsalin dgn cpt .. amin

9mo ago

Wahh. Tahniah sis. Selamat berpantang 🫰🏻

due date sama..samalah kita pun..blum ada tanda² bersalin LG🥹

same laa sy due 24/9 tp xde tnda2 baby nk kluar lg.

sama lah sy 23/9 tpi bby msih srnok dlm prut..

Mudahan semua baik tanpa mudarat

9mo ago

Insha Allah terima kasih sis 🫰🏻