Hai. Berbaloi tak scan 5D week 18? Nak buat detail scan. Igt alang2 nak buat 5D sekali.

2 Balas

Bg saya tak berbaloi sbb baby kurus lagi. Tak nnpak muka berisi pastu nnt puan pn risau sbb tgk muka baby semacam. Sbb sy pernah ternmpak muka baby still kurus pastu sy tak boleh tidur 😂 doktor dh bg warning tp dia tertunjuk kt sy. Ms tu 19weeks

5mo ago

Oooo haha. Sy pun jenis takut tgk imej2 tu. Skrg 31 weeks. Tgh fikir jgk nk bt ke tak 🤣

Kebiasaannya untuk buat detail scan and 3D,4D,5D or 6D Dr akan sarankan buat sebelum 30week kalau x silap.. Time tu boleh nmpak dengan jelas baby punya muka jari tangan jari kaki.. Gambar pon cantik jee untuk simpan buat Kenang-Kenangan 🥰🥰