5d scan baby 👶🏻

Hello mommies! Kat sini ada yang dah buat 5d scan tak untuk tengok muka baby? Korang scan week berapa ye? Ada suggestion tak week ke berapa untuk scan? Saya plan nak pergi 29w nanti 😍 Ada tak yang scan 29-31 week kat sini?#firstmom #bantusharing

7 Balas

Sy buat detail scan & 5d mase 22wks sbb masa tu kk ckp kepala baby mcm kecil sedikit, alang2 terus buat detail scan.. Alhamdulillah detail scan & 5d jelas nampak semua, babypon membesar dgn baik, ukuran kepala sesuai dgn dgn kandungan.. Terus tgk jantina baby😍 excited nak beli brg2 baby, now 27wks

1y ago

wahh yeke sis 😍 boleh la repeat lg 5d scan before 30w ni sbb baby dah tembam lg cantik gmbar kan 😍

Saya scan 26week. Nampak jelas. Tengok juga sis. Kalau lambat sgt risau terlalu mampat tak nampak sgt. Makan eskrim dan minum air sblm scan. Risau baby dia tutup muka nti malu. Bagi dia happy pujuk2 sikit

1y ago

baby dah bam bam ke sis 26w tuu? 😍

sy scan 5d sekali sgn details scan mnggu lps.26weeks 3days.ok je tp baby xbg tgk penuh.dia ttup muka dia dgn sblah tgn , dah kacau2 dia pun still xnak alih tngan.surrender doktor dah😂

Sy scan 30w. Tapi tgk atas baby.. anak sy smpi tgn kaki semua kat muka. Nampak sipi2 je.. org kata 28minggu ok..

Sy scan masa 29w. Nampak jelas semua even tangan ada di muka baby😅

saya dulu scan time 32w.

Sy bru scan smlm week 30 days 4

1y ago

ok tak sis? nampak jelas tak muka? 😍