hai momy2 boleh tlg tak mana yg momy2 tau?

kalau bawa baby sebulan naik kapal terbang apa yg otut sediakan? ada ka surat dari doktor atau apa2? saya ingin tau sbb nak bawa baby balik smnajung dah cuma tkut dah beli tiket nanti kat kapal trbng drng minta apa yg ptut? #firstmom #pleasehelp #seriusnanya

1 Balas

Surat beranak baby dah buat ke? Atau surat mengatakan yg u bersalin dan dah discharge dari hospital. Biasa yg tu je lah. Kira 'kad pengenalan' baby lah. Mykid siap lambat kn. Dan juga mengatakan u adalah mak die. Skarang nie kn byk sindiket jual baby. So just prepare siap2 je buku pink u, surat yg u bersalin, dan details anak u ada berat dan tinggi die. Rasanye tu je lah. Sis fly sorg diri ke?

12mo ago

yeah