Berak berdarah

hai momm, nak tanya normalka kalau mengandung berak berdarah? sorry soalan kotor sikit. risau sgt, ni sambil2 bersiap utk ke doktor 😌 ada tak mom yg pernah alami? terkejut pagi tadi bila berak ada darah.. bkn darah keluar dr faraj..

2 Balas

Sis sembelit ke sis? Boleh jadi sembelit. Kena makan makanan yang tinggi serat untuk mudahkan membuang. Sebab time pregnant ni kalau kerap sembelit senang dapat buasir😅. Apa pun semoga semuanya baik saja untuk sis. ☺️

Tiada pengalaman. Better buat pemeriksaan dgn doktor