berak berdarah

sapa ada pengalaman berak berdarah?? .share laa saya nak tahu sebab tadi sya perasan masa buang air besar macam ada keluar darah sikit ..sebab apa yaa?? .risaunya😩#firstmom

4 Balas

tgh mengalami.. biasa la mcm sy mmg ad sjrh buasir.. jd bab mknn jela yg perlu jaga.. mkn lebih kn sayuran n buah2an.. air mom secukupnya.. blh beli cream utk sapu sbb dh luka kn..

Buasir kut sebab dr ada pesan pada saya haritu jangan teran kuat sangat takut buasir. Cer check dr .

Mungkin sebab buasir kot sis. Better check dengan doctor

1y ago

bahaya tak yaa kalau buasir ni??

u sembelit ke? kalau kluar darah fresh myb buasir.

1y ago

kalau u takde gdm, u g beli sunsweet prune kat speedmart. nanti berak u lawas je. i dlu pn camtu gak. berdarah2.