berak berdarah

salam nak tanya siapa pernah berak berdarah bahaya tak untuk kandungan tadi lepas subuh saya sakit perut ketika menbuang air besar keluar darah tak banyak pun adakah perlu jumpa doktor saya sekarang dah 35 minggu dah.

3 Balas

rasanya tu tanda buasir tu jangan makan pedas tuh baru tahap awal..minum air banyak makan sayur..

1mo ago

memang saya ada buasir dari anak pertama dan second pn makanan pedas tu jarang

sis kurang minum air ni. banyakkan fibre dan air. kurangkan pedas.

1mo ago

banyak minum sepanjang pregnant air tak pernah tinggal makan pedas pun jarang dah sekarang doktor kata kalau tak sakit takpe

jumpa dktr.