Bila ibu scan JANTINA

Hai mom....kongsi la...korang scan jantina bby masa bape minggu ye? #momToBe2021 #jantinabelumtahu

25 Balas

Sya scan jantina msa kandungan 32 week😌sbb kpg kena lockdown so tak dpat nk Gi klinik, ada klinik pun klinik statik je kat dewan kpg, mesin scan scan tu tkda, sptut nya 26 week dh scan jantina dia, tpi takpalh, lmbat scan jantina pun takpa nak surprised katanya,msa dah scan tu doktor pun ckp nmpak terang sngat pistol dia🤭, berharap sngat baby boy first baby ni, naluri kuat sngat mengata dia boy, cun jga dia boy, 🤗🤗